در حال بارگذاری ...
...

علی اسلامی دبیر نخستین جشنواره طنز فارسان

قصد داریم در سال های آینده با حمایت مسئولین جشنواره را منطقه ای و ملی برگزار کنیم

به گزارش تئاتر چهارمحال و بختیاری اولین جشنواره تئاتر استانی طنز فارسان با اجرای نمایش ((ما چی داریم)) کاری از گروه نمایش تاتی به کارگردانی« شجاع محمدی » از ده چشمه سه شنبه ۱۱/۱۰/۹۷ در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای فارسان کار خود را آغاز کرد.

علی اسلامی  رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان فارسان ودبیر اجرایی جشنواره در گفتگو با تئاتر چهارمحال گفت: نمایش های نخستین جشنواره طنز استانی چهارمحال و بختیاری در دو سانس ساعت 15 و 17:30  به روی صحنه خواهد رفت

 اسلامی  افزود : جشنواره تئاتر طنز اتفاقی بزرگ برای هنر تئاتر در استان است و ما قصد داریم با حمایت مسئولین استانی این جشنواره را در سال های آینده به صورت منطقه ای و کشوری برگزار کنیم.

او گفت : جامعه امروز ایران زمین و به خصوص استان چهارمحال و بختیاری نیاز جدی به مقوله طنز دارد چرا که نشاط و شادابیضرورن شرایط کنونی اجتماعی است.

دبیر نخستین جشنواره تئاتر طنز استانی اظهارداشت : گروه های شرکت کننده در این جشنواره در پایان جشنواره با هماهنگی های صورت گرفته در دیگر شهرستان های استان نیز اجرا خواهند داشت .

اسلامی گفت:  امیدواریم در سال های آینده با حمایت مرکز هنرهای نمایشی کشور و مسئولین ارشد استانی بتوانیم این جشنواره را به صورت منطقه ای یا کشوری برگزار کنیم و آثار ارائه شده در آن را در سراسر ایران به نمایش بگذاریم.

 

به گزارش تئاتر چهارمحال و بختیاری،  این جشنواره از تاریخ 11دی ماه لغایت 15 دیماه درفرهنگسرای فارسان برگزار خواهد شد.