در حال بارگذاری ...
...

گفت و گو با کارگردان شرکت کننده در سی و پنجمین جشنواره تئاتر استانی چهارمحال و بختیاری

محمدامین مهدیان: هنرمندان جوان نیاز به حمایت پیشکسوتان دارند

محمدامین مهدیان کارگردان جوانی که برای نخستین بار در جشنواره تئاتر استانی چهارمحال و بختیاری شرکت کرده معتقد است هنرمندان جوان تازه کار نیاز به حمایت همه جانبه تئاتری‌های پیشکسوت دارند.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در چهارمحال و بختیاری، سی و پنجمین جشنواره تئاتر استان چهارمحال و بختیاری به دبیری پیام احمدی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با حضور 10 گروه صحنه‌ای و 3 گروه خیابانی  از 15 تا 18 آبان ماه 1402 در شهرکرد در حال برگزاری است.

محمدامین مهدیان که با نمایش« سوگواری داریوس» در مقام نویسنده و کارگردان در جشنواره حضور داشت، درباره اثر خود گفت: «داستان نمایش درباره یک گروه تئاتری است که نمایشی را کار می‌کنند و نمایش با ایده‌های گروه پیش می‌رود.»

مهدیان که برای نخستین بار در این رویداد شرکت کرده کسب تجربه را مهم ترین دستاورد این جشنواره برای خود دانست و افزود: «جشنواره تئاتر استانی دریچه‌ای تازه برای پیشرفت هنرمندان تئاتر تازه کار است و این جشنواره زمینه پیشرفت را برای هنرمند جوان فراهم کرده است.»

این دانشجوی کاردانی بازیگری گفت: «امیدوارم روزی را شاهد باشیم که هنرمندان تئاتر استان‌ها حداقل تجهیزات سخت افزاری برای اجرای نمایش را داشته باشند و سالن‌های مجهز تخصصی تئاتر در استان ساخته شود.»

مهسا حاجبی مقدم، ترانه محمدی، الهه کریمی، سینا ابراهیمی، سهیل بنی طالبی،  مهسا قاسمی، فرزاد غیبی و  آنیتا بهمن پور مهدیان را در این نمایش به عنوان بازیگر و عوامل همراهی می‌کنند.

 

گفتنی است نمایش « سوگواری داریوس» اثر محمد امین مهدیان از دانشجویان رشته تئاتر در فرخ شهر پس از اجرا در آمفی تئاتر امیر کبیر به دلیل تفاوت‌های در مرحله اجرای نهایی این نمایش با آنچه در مرحله بازبینی آثار ارائه شده بود و همچنین کوتاه بودن زمان اجرا که مغایر با چارچوب‌های تعیین شده جشنواره بود، از سوی دبیرخانه جشنواره سی و پنجم از گردونه رقابتی جشنواره خارج شد.