در حال بارگذاری ...
...

فاطمه امینی کارگردان و بازیگر نمایش «سکوت»

رسانه‌های جمعی نقش مؤثری در معرفی تئاتر ایفا می کنند

فاطمه امینی کارگردان و بازیگر نمایش «سکوت»

رسانه‌های جمعی  نقش مؤثری در معرفی تئاتر ایفا می کنند

فاطمه امینی کارگردان و بازیگر نمایش «سکوت» شرکت کننده در سی وششمین جشنواره تئاتر چهارمحال و بختیاری معتقد است رسانه‌های جمعی، به ویژه تلویزیون، نقش مؤثری در معرفی تئاتر ایفا می کنند.

فاطمه امینی کارگردان و بازیگر نمایش «سکوت» در گفت و گو با خبر نگار ایران تئاتر در چهارمحال و بختیاری گفت: رسانه‌های جمعی، به ویژه تلویزیون، می‌توانند نقش مؤثری در معرفی و جذب مخاطبان جدید به هنر تئاتر ایفا نمایند.

این بازیگر و کارگردان جوان افزود: به نظر می‌رسد، یکی از مهم‌ترین چالش‌های هنر تئاتر در استان، کمبود تبلیغات و اطلاع‌رسانی در خصوص فعالیت‌های مرتبط با این هنر است. بسیاری از جوانان علاقه‌مند به تئاتر، از وجود کلاس‌های آموزشی و فرصت‌های حضور در این عرصه بی‌خبر هستند.

وی یاد آور شد: این کمبود از این زاویه دیده می شود که در طول مدت حضور من در این عرصه، شاهد حضور نیروهای جدید و جوان در عرصه‌ی تئاتر نبودم. این امر نشان می‌دهد که مکانیسم‌های جذب و پرورش استعدادهای نو در این حوزه به درستی فعال نشده است.

امینی اظهار داشت: سه سال پیش، با انگیزه‌ای عمیق برای تجربه‌ زندگی‌های متنوع و کاوش در عمق شخصیت‌های مختلف، گام در عرصه‌ هنرهای نمایشی نهادم. نمایش "سکوت"، که روایتی از شکستن بند سکوت یک زن بود، یکی از تجربه‌های جدی من در حوزه کارگردانی و بازیگری محسوب می‌شود.

امینی یاد آور شد نمایش سکوت را اولین بار در جشنواره تئاتر تک، حوزه هنری شرکت داده است و حضور در این جشنواره را فرصتی ارزشمند برای ارزیابی توانایی‌های گروه و رقابت با سایر هنرمندان می داند.

این کارگردان جوان افزود: با وجود حمایت‌های بی‌دریغ نویسنده اثر رضا ولی پور، چالش‌هایی نظیر تهیه‌ دکور صحنه و هماهنگی‌های اجرایی در جشنواره، بر روند تولید این اثر سایه افکند. با این حال، شور و اشتیاق گروه نمایشی، ما را در عبور از این موانع یاری نمود.

وی معتقد است برخی نواقص در برگزاری جشنواره سی و ششم  به چشم می‌خورد و  نمونه این نواقص را عدم اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع در خصوص زمان‌بندی اجراها و همچنین رونمایی دیرهنگام از پوستر جشنواره می داند.

امینی اظهار داشت: انتظار می‌رود اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با تعامل بیشتر با گروه‌های نمایشی و اطلاع‌رسانی شفاف‌تر، به ارتقای سطح کیفی جشنواره‌ها کمک نماید.