در حال بارگذاری ...
با برگزاری آیین اختتامیه در فضای مجازی

برگزیدگان جشنواره ملی مجازی شاهنامه‌خوانی فارسان معرفی شدند

اختتامیه جشنواره ملی مجازی شاهنامه‌خوانی در فارسان برگزار شد و برگزیدگان این جشنواره معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر از چهارمحال و بختیاری ، مراسم اختتامیه جشنواره مجازی شاهنامه‌خوانی در شهرستان فارسان به صورت لایو اینستاگرامی برگزار شد.

ابوالفضل طبسی در این مراسم گفت: شاهنامه گنجینه‌ای ارزشمند و میراثی کهن است که می‌توان در آموزش مناسب و هدایت کودکان و  نوجوانان در مسیر درست فرهنگی از آن بهره‌مند شد تا این قشر در آینده نقش خود را در اداره کشور به خوبی ایفا کنند.

پژوهشگر فرهنگی افزود: با توجه به گسترش فرهنگ غنی فارسی و توجه به شاهنامه، مسؤولان کشور باید بحث آموزش را بسیار جدی پیگیری و در این زمینه بیش از پیش همت کنند.

در ادامه این جشنواره حجت‌الله آسمند گفت: از مجموع ۳۱۳ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره مجازی شاهنامه‌خوانی در مرحله اول ۱۵۷ اثر و در مرحله نهایی 23 اثر شاهنامه‌خوانی، نقالی و قصه‌گویی در رده‌های سنی مختلف برگزیده و یک اثر شایسته تقدیر انتخاب شد.

معاون اداری و مالی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: این جشنواره آغازی برای فعالیت جدی‌ و توجه ویژه به بخش فرهنگ در سال جدید است، با توجه به خانه‌نشینی و عدم حضور در اجتماعات به دلیل شرایط ایجاد شده، این جشنواره جرقه‌ای در بحث فرهنگی است و باید بتوانیم از آن برای فرهنگ‌سازی کودکان و نوجوانان به عنوان آینده‌سازان کشور استفاده کنیم.

وی ادامه داد: امیدواریم روزی همه مراکز استان و کشور در راستای اعتلای فرهنگ جامعه، فعالیت مستمر شاهنامه‌خوانی داشته باشند.

لازم به ذکر است، در پایان این جشنواره ملی، نفرات برگزیده در رده‌های سنی مختلف اعلام شدند؛ آتیسا طاهرخوانی از قزوین، مهیا نکویی از مشهد، کیان قاسم‌پور از فارسان و آرمان چلگردی برگزیدگان رده سنی 6-3 سال بخش شاهنامه‌خوانی شدند، مائده یدالهی هم در بخش نقالی برگزیده این رده سنی شد.

صنم علی‌نیا از مشهد، المیرا موری از شوشتر، کیانا رهنورد از مشهد، النا طهماسبی از شوشتر برگزیدگان شاهنامه‌خوانی گروه سنی 11-7 سال شدند، همچنین دینا شیری‌زاده از کرج، لیلا محمدی از لردگان، اسماء محمدی از خانمیرزا چهارمحال و بختیاری و آناهیتا و آرش ملکی‌وند از بوشهر  برگزیدگان بخش نقالی این گروه سنی شدند.

در بخش شاهنامه‌خوانی گروه سنی 18-12 سال امیرمحمد موسایی از فارسان، مینا شکرلب از مشهد، سمیه مهدی‌زاده از شهرکرد و ثنا فیض‌الله‌زاده از تهران و در بخش نقالی این گروه سنی ترنم علی‌پور از رامهرمز، فاطمه حسنی از لردگان و آیناز مختاری از جونقان برگزیده شدند.
در بخش قصه‌گویی این جشنواره ملی شاهنامه خوانی، آقای وظیفه از اردبیل و عرفان منصوری از لردگان چهارمحال و بختیاری برگزیده و فرزانه صالحی از فارسان نیز شایسته تقدیر شناخته شد.




مطالب مرتبط

گفت‌وگو با کارگردان حاضر در بخش فراگیر (صحنه‌ای) جشنواره تئاتر فجر

مصطفی محمدی‌دوست: «کَل»، نقدی بر شکار است
گفت‌وگو با کارگردان حاضر در بخش فراگیر (صحنه‌ای) جشنواره تئاتر فجر

مصطفی محمدی‌دوست: «کَل»، نقدی بر شکار است

مصطفی محمدی‌دوست، نویسنده و کارگردان نمایش «کَل» می‌گوید نمایش او، هشداری برای کشتن است، چراکه کشتن، کشتن می‌آورد و حرف این نمایش، درواقع نقدی است بر شکار.

|

جوایز بخش فراگیر  جشنواره تئاتر فجر در دست هنرمندان چهارمحال و بختیاری

جوایز بخش فراگیر جشنواره تئاتر فجر در دست هنرمندان چهارمحال و بختیاری

هنرمندان چهارمحال و بختیاری که با نمایش«کَل» در بخش فراگیر چهل‌ودومین جشنواره تئاتر فجر حضور داشتند تندیس جشنواره، دیپلم افتخار نمایش اثر برگزیده، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار بخش کارگردانی، دیپلم افتخار بخش موسیقی، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار بخش بازیگری مرد و سه لوح ...

|

نمایش «کَل» به بخش فراگیر چهل و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر رسید

نمایش «کَل» به بخش فراگیر چهل و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر رسید

معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اعلام اسامی نمایش‌های راه‌یافته به بخش فراگیر چهل و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر گفت: نمایش «کَل» کاری از هنرمندان توان‌خواه استان در این بخش از جشنواره فجر اجرا می‌شود.

|

نظرات کاربران