با اعلام آرای هیئت داوران
برگزیدگان پنجمین جشنواره استانی تئاتر خیابانی لردگان معرفی شدند

برگزیدگان پنجمین جشنواره استانی تئاتر خیابانی لردگان معرفی شدند 8

برگزیدگان پنجمین جشنواره استانی تئاتر خیابانی لردگان معرفی شدند 6

برگزیدگان پنجمین جشنواره استانی تئاتر خیابانی لردگان معرفی شدند 2

برگزیدگان پنجمین جشنواره استانی تئاتر خیابانی لردگان معرفی شدند 3

برگزیدگان پنجمین جشنواره استانی تئاتر خیابانی لردگان معرفی شدند 4

برگزیدگان پنجمین جشنواره استانی تئاتر خیابانی لردگان معرفی شدند 5

برگزیدگان پنجمین جشنواره استانی تئاتر خیابانی لردگان معرفی شدند 7
پنجمین جشنواره استانی تئاتر خیابانی لردگان با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
به گزارش تئاتر چهارمحال و بختیاری، مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره استانی تئاتر خیابانی لردگان پنج شنبه شب با حضور حسین مسافر آستانه، فرهاد قائمیان، حجتالاسلام محمدمهدی بهداروند، سامان خلیلیان و وحید لک مسئولان کشوری و مسئولین استانی، مردم، هنرمندان عرصه تئاتر و گروههای شرکتکننده با رعایت پروتکلهای بهداشتی در این شهر برگزار شد.
هیئت داوران پنجمین جشنواره استانی تئاتر خیابانی لردگان متشکل از کامیار معتمدیان، علی جمالی و ثریا امینیان پس از بحث و تبادل نظر پیرامون نمایشهای حاضر این رویداد، آرای خود را به شرح ذیل اعلام کردند:
بخش طراحی بروشور:
هیات داوران جایزه ویژه خود را شامل لوح تقدیر و تندیس جشنواره به طراح بروشور نمایش «اگر بند از پایم بگشایید» سرکار خانم ثریا محمدی اهدا کرد.
بخش موسیقی:
جایزه این بخش شامل دیپلم افتخار و تندیس جشنواره اهدا شد به یاسر الله بخشی و زین الدین حسینی برای ساخت موسیقی نمایش«بلوط و باز علی» از فارسان
طرح و ایده:
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی رتبه اول به یاسر الله بخشی برای طرح و ایده ی نمایش «بلوط و باز علی» اختصاص یافت. لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه دوم نیز به سعید خیر الهی برای طرح و ایده ی نمایش « شاه داماد» تعلق گرفت. لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه سوم به فاطمه حیدری برای طرح و ایده ی نمایش « vz.24 » اهدا شد.
بازیگری زن:
جایزه ویژه بازیگری زن اهدا شد به ویدا اردشیری بازیگر نمایش«شاه داماد» از لردگان
بازیگری مرد:
هیات داوران در این بخش بدون الویت از محمد جواد بهرامی برای بازی در نمایش «بلوط و باز علی»، امین معین برای بازی در نمایش « مرس» تقدیر به عمل آورد.
هیات داوران به دلیل مشارکت در بازی نمایش شورایی در جشنواره جایزه ویژه تقدیری خود را به ابراهیم شریفی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای بازی در نمایش « vz.24 » اهدا کرد.
رتبه سوم بازیگری مرد: به صورت مشترک به غلامعباس دادور برای نمایش «بلوط و باز علی» و مصطفی حسنی برای بازی در نمایش های «اگر بند از پایم بگشایید» و «شاه داماد» تعلق گرفت.
رتبه دوم بازیگری مرد: به حجت یدالهی برای بازی در نمایش « vz.24 » اهدا شد.
رتبه اول بازیگری مرد: هیات داوران در این بخش انتخابی نداشت.
کارگردانی:
رتبه سوم کارگردانی به مرضیه فرهنگ کارگردان نمایش «شاه داماد» اهدا شد.
رتبه دوم کارگردانی به مصطفی محمدی دوست برای کارگردانی نمایش « vz.24 » از فارسان تعلق گرفت.
رتبه اول بخش کارگردانی نیز به غلامعباس دادور کارگردان نمایش «بلوط و باز علی» از فارسان اهدا شد.
به گزارش تئاتر چهارمحال و بختیاری، هیات داوران پنجمین جشنواره استانی تئاتر خیابانی لردگان نمایش های «بلوط و باز علی» از فارسان و«شاه داماد» از لردگان را به عنوان نمایش های برگزیده معرفی کرد.