مدیر اجرایی رویداد خبرداد:
راهیابی شش اثر به دومین رپرتوار نمایشنامهخوانی چهارمحال و بختیاری

راه یابی شش اثر به دومین رپرتوار نمایشنامهخوانی چهارمحال و بختیاری 2

راه یابی شش اثر به دومین رپرتوار نمایشنامهخوانی چهارمحال و بختیاری 3

راه یابی شش اثر به دومین رپرتوار نمایشنامهخوانی چهارمحال و بختیاری 4

راه یابی شش اثر به دومین رپرتوار نمایشنامهخوانی چهارمحال و بختیاری 5

راه یابی شش اثر به دومین رپرتوار نمایشنامهخوانی چهارمحال و بختیاری 6

راه یابی شش اثر به دومین رپرتوار نمایشنامهخوانی چهارمحال و بختیاری 7

راه یابی شش اثر به دومین رپرتوار نمایشنامهخوانی چهارمحال و بختیاری 8
طاهره سلیمانی دهکردی، مدیر اجرای دومین رپرتوار نمایشنامه خوانی از راه یابی شش اثر از هنرمندان چهارمحال و بختیاری به دومین رپرتوار نمایشنامهخوانی استان چهارمحال و بختیاری خبر داد.
سلیمانی دهکردی در گفتگو با تئاتر چهارمحال و بختیاری گفت: استقبال هنرمندان استان از دومین دوره این رپرتوار خوب بود و در نهایت 10اثر برای بازبینی انتخاب شد که هیات بازبین این رویداد 6 اثر را برای اجرا در این رپورتوار معرفی کرد.
مدیر اجرای دومین رپرتوار نمایشنامه خوانی گفت: دوره دوم این رویداد با رویکرد آموزشی و در 6 روز برگزار خواهد شد به طوری که آثار منتخب هر کدام پس از اجرا نقد بررسی و درباره آثار هنرمند نمایش نامه نویس نیز از سوی گروه اطلاعاتی ارائه خواهد شد.
سلیمانی دهکردی اظهار داشت: تلاش خواهیم کرد که در اولین فرصت کارگاه آموزشی با موضوع نمایشنامه خوانی برگزار کنیم و سطح علمی و پژوهشی این رویداد را در سال های آینده ارتقا دهیم.
به گفته وی : نمایش های «خواستگاری» اثر «آنتوان چخوف» به کارگردانی «حسن مجیدی »، «خانه برنارد آلبا» اثر« فدریکو گارسیا لورکا» به کارگردانی «مصطفی محمدی دوست »، «کلفت ها» اثر «ژان ژنه» به کارگردانی «زهرا کوهی فایق»، «خانواده بزرگ سمسامی به جز پوریا» به نویسندگی و کارگردانی «سعید شیرزاد»، «شهر شکلاتی» اثر «ندا ثابثی» و کارگردانی «رضا علوی» و «کشتن گربه بابا فونتن» اثر «محمد رحمانیان» به کارگردانی «داوود یادگاری» آثار راه یافته به دومین رپرتوار نمایشنامهخوانی استان چهارمحال و بختیاری هستند.
به گفته بازبینی آثار این دوره از رپرتوار به عهده حمید حیدری، ثریا امینیان، مسلم سلیمانیان و امین بسیم بوده است.
به گزارش تئاتر چهارمحال و بختیاری، دومین رویداد نمایشنامه خوانی از سوی انجمن هنرهای نمایشی چهارمحال و بختیاری مهر ماه 1401 در تماشاخانه مهر شهرکرد برگزار خواهد شد.