در حال بارگذاری ...
گفت و گو با کارگردان شرکت کننده در سی و پنجمین جشنواره تئاتر استانی چهارمحال و بختیاری

حسین وکیلی: حضور داوران غیر بومی انتخاب خوبی است

حسین وکیلی کارگردان نمایش « عامدانه،عاشقانه،قاتلانه..» با ابراز خرسندی از انتخاب تعداد بیشتر آثار در این جشنواره، حضور داوران غیر بومی در را انتخاب خوبی دانست که بهتر است در سال‌های آینده نیز ادامه داشته باشد.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در چهارمحال و بختیاری، سی و پنجمین جشنواره تئاتر استان چهارمحال و بختیاری به دبیری پیام احمدی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با حضور 10 گروه صحنه ای و 3 گروه خیابانی  از 15 تا 18 آبان ماه 1402 در شهرکرد در حال برگزاری است.

حسین وکیلی که با کارگردانی نمایش « عامدانه،عاشقانه،قاتلانه..» نوشته ساناز بیان در جشنواره شرکت داشته است درباره این اثر گفت: «این نمایش در سه اپیزود سه قتل در سال‌های اخیر را روایت می کند که پرونده این قتل‌ها به دلایل مختلف برای جامعه از اهمیت و حساسیت بیشتری برخوردار بوده است.»

وکیلی افزود: «قتل، عمری به درازای تاریخ بشر دارد از زمان هابیل و قابیل تا الان انسان با آن رو به رو  است در نگاه اول شاید اثر ما اثری مستند گونه به نظر بیاید ولی تلاش داشته‌ایم قضاوت نهایی به عهده خود مخاطب باشد.»

او گفت: «مهم ترین چالش برای به اجرا کشاندن این اثر شناخت روانشناسی و روان شناختی  شخصیت‌های زن اثر بود که قتل‌های این داستان رو انجام داده بودند. چرا که به دلیل مستند بودن این داستان جامعه کم و بیش در جریان این حوادث بود.»

این کارگردان جوان که دوره‌های گذشته نیز در جشنواره تئاتر استانی حضور داشته‌است، انتخاب تعداد بیشتر آثار در این جشنواره را مهم‌ترین تفاوت با دوره‌های گذشته دانست و افزود: «انتخاب داوران غیر بومی در این دوره از جشنواره کار بسیار خوبی بود. و امیدوارم در سال‌های دیگر هم برای داوری آثار از داورهای غیر بومی استفاده شود.»

وکیلی از مسئولین هنری استان خواست توجه به اجرا‌های عموم تئاتر در استان را بیشتر کنند و ادامه داد: «رقابت در جشنواره تئاتر استانی به عنوان با سابقه‌ترین جشنواره تئاتر کشور بسیار شیرین است و بدون شک جشنواره تئاتر استانی در پیشرفت تئاتر در استان‌ها تاثیر گذار بوده.»

حکیمه ایدر، مهلا رضایی و آویسا کارپرداز بازیگران اصلی این اثر نمایشی و هانیه ایدر، مهسا ذولفقاری، شقایق شیروانی بازیگران فرم هستند.

دیگر عوامل این نمایش عبارتند از: هانیه ایدر و امین جعفری (دستیار کارگردان)، مهرداد کردیان (دراماتورژ، طراح صحنه و بروشور)، شقایق شیروانی (افکت)، مجتبی کردیان و آرش خسرو پور(نور)، امید مسروری(دستیار تولید)، زهرا فیاضی(منشی صحنه)، امید مردانی (سرپرست گروه)، اسماعیل برجیان و مجید رزازی (تدارکات)

 

 

 

 


7 مرداد ماه در شهرکرد برگزار می‌شود

آیین اختتامیه جایزه نمایشنامه نویسی شیدای دهکردی و رونمایی از پوستر فراخوان جشنواره تئاتر تک
7 مرداد ماه در شهرکرد برگزار می‌شود

آیین اختتامیه جایزه نمایشنامه نویسی شیدای دهکردی و رونمایی از پوستر فراخوان جشنواره تئاتر تک

آیین اختتامیه جایزه نمایشنامه نویسی شیدای دهکردی و رونمایی از پوستر فراخوان جشنواره تئاتر تک 7 مرداد ماه از سوی واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری در شهرکرد برگزار می شود.

|

پلاتوی بروجن  میزبان نمایش «آخرین حکایت فرهاد»

پلاتوی بروجن میزبان نمایش «آخرین حکایت فرهاد»

نمایش «آخرین حکایت فرهاد» به نویسندگی مهدی میرباقری و کارگردانی سروش ضیاء بروجنی کاری از گروه هنری هی جار از 28 بهمن ماه 1402 اجرای خود در پلاتوی نمایش فرهنگ سرای بروجن را آغاز کرده است.

|

همزمان با اختتامیه جایزه نمایشنامه‌نویسی شیدای دهکردی حوزه هنری برگزار می‌شود

کارگاه آموزش تخصصی نمایشنامه نویسی با حضور فارس باقری
همزمان با اختتامیه جایزه نمایشنامه‌نویسی شیدای دهکردی حوزه هنری برگزار می‌شود

کارگاه آموزش تخصصی نمایشنامه نویسی با حضور فارس باقری

همزمان با اختتامیه چهارمین جایزه نمایشنامه‌نویسی شیدای دهکردی حوزه هنری چهارمحال و بختیاری کارگاه آموزش تخصصی نمایشنامه نویسی با حضور فارس باقری در شهرکرد برگزار می شود.

|

در آیین «نوای محرم» چهارمحال و بختیاری بررسی شد؛

ضرورت شناخت دقیق ارکان شبیه‌خوانی تا آسیب نوآوری به این هنر آیینی
در آیین «نوای محرم» چهارمحال و بختیاری بررسی شد؛

ضرورت شناخت دقیق ارکان شبیه‌خوانی تا آسیب نوآوری به این هنر آیینی

موسیقی آیینی مذهبی در رشته شبیه‌خوانی و تعزیه در آیینی با عنوان «نوای محرم» با حضور پژوهشگران و استادان این حوزه در گردهمایی نوازندگان و خوانندگان آیینی در شهرکرد آسیب‌شناسی شد.

|