در حال بارگذاری ...
...

از سوی کارگاه نمایش آموزشگاه تئاتر آرام

نمایش«پینوکیو» در شهرکرد به صحنه رفت

نمایش« پینوکیو» از سوی هنر جویان بازیگری کودک و نوجوان آموزشگاه هنرهای نمایشی آرام شهرکرد به روی صحنه رفت.

مدیر آمزشگاه هنرهای نمایشی آرام شهرکرد در گفتگو با تئاتر چهارمحال گفت: نمایش « پینوکیو» به نویسندگی و کارگردانی سارا شمس و با حضور هنر جویان ترم یک و دو آموزشگاه آرام اجرا شده است.

رضا ولی پور دهکردی افزود: این نمایش دو اجرا ویژه ی خانواده این هنر جویان و علاقه مندان به هنر نمایش به صورت رایگان داشت که با استقبال خوب مخاطبان روبه رو شد.

او گفت : این نمایش برگرفته از داستان انیمیشن پینوکیو است و تلاش دارد محبت را با زبان کودکانه به نمایش بگذارد.

ولی پور افزود: محمد احمدی، محدثه محمدی، سروش غفاری، حدیث امینی، الهه صیادی، پویا منصوری، امیرمحمد مهرپور، هلنا چهرازی و  ضحا کریمیان در این نمایش ایفای نقش می کنند.

او گفت: سبحان امینی ساخت موسیقی، محمد حسن پورکاوه، منشی صحنه و ندا اعرابی و غزل ملکی به عنوان گریمور در این اثر فعالیت میکردند که همگی از هنرجویان کودک و نوجوان آموزشگاه تئاتر آرام می باشند.

به گزارش تئاتر چهارمحال و بختیاری، آموزشگاه هنرهای نمایشی آرام شهرکرد از سال 1392 فعالیت هنری خود را آغاز کرده و هنرجویان اموزش دیده در این آموزشگاه در بسیاری از آثار نمایشی در تئاتر استان اکنون فعالیت دارند.